logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Zomertour: deze week naar ‘Sikkenberg’ en ‘Beloofde Land’ – Martin Brand
fade
6527
post-template-default,single,single-post,postid-6527,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Zomertour: deze week naar ‘Sikkenberg’ en ‘Beloofde Land’

De komende weken trekken veel Nederlanders naar hun vakantie adres. Ook de christelijke vakantieparken staan vol. Ontspanning is heel goed te combineren met inspiratie en ontmoeting, dat blijkt. Martin Brand en zijn vaste pianist Jaap Kramer zullen, in korte broek, een aantal van deze vakantieparken bezoeken met een speciaal zomeravond concert!

Tijdens deze ‘campingtour’ zingen de mannen de nieuwste liedjes van het net verschenen album ‘Leef Vandaag’ en brengen ze hun meest gewaardeerde liedjes van de afgelopen 10 jaar. Je bent van harte welkom tijdens een deze vier concerten (ook als je niet op de camping staat). Wel in stijl verschijnen natuurlijk. In de korte broek voor een warm concert.
Martin en Jaap hebben er zin in!

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

No Comments

Geef een reactie

Follow us on Instagram