571 Afghaanse vrouwen geholpen tijdens ‘Wens-Tour’

De moeder- en kindersterfte bij geboorte in Afghanistan is enorm (het op twee na hoogste moeder- en kind sterftecijfer ter wereld).  Een partner van Operatie Mobilisatie helpt met lokale vrijwilligers alleenstaande moeders door hen les te geven over zwangerschap en veilig bevallen. Zodat zij zelf eventuele problemen kunnen herkennen. Zaken waar in Nederland elke zwangere vrouw informatie over krijgt, maar wat in Afghanistan geen vanzelfsprekendheid is. Door dit te doen hopen we vele levens te redden. We horen bemoedigende verhalen over levens die veranderen en contacten die worden opgebouwd. Een aantal mensen die Martin persoonlijk kent is werkzaam in dit project. De liefde van Christus wordt zo heel praktisch gedeeld (en herkend).

Met 35 euro kunnen we een moeder les geven en worden levens gered! Helpt u daaraan mee? Tijdens Martins grotere concerten dit jaar heeft het aanwezige publiek ruimhartig geschonken aan dit mooie werk in Afghanistan. Er al ruim 20.000 euro binnen gekomen en we hopen de komende maanden hiermee door te gaan. Het is een geweldige wetenschap dat door de concerten hier nu al 571 vrouwen een gratis cursus krijgen aangeboden! Martin: “Ik wil graag alle sponsoren hartelijk danken en nieuwe sponsoren van harte aanmoedigen om ook een cursus mogelijk te maken via DEZE LINK

Post tags:

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • de groot

  Martin houdt hier voor dan ook wel een héél aanstekelijke promo talk tijdens het concert !

  5 oktober 2013
 • de groot

  By the way fijn om even te lezen hoeveel vrouwen nu al geholpen kunnen worden.

  5 oktober 2013
 • Mariet

  Dag Martin,
  Hoe maken de 2 Nederlandse medewerkers ( koorleden misSion toch?) het ? Geweldige actie en wat een moed om daar te leven en te werken! Gaaf om aan het begin van nieuw leven te staan en te mogen meewerken!!

  5 oktober 2013
 • Wij gaan door met het helpen van deze vrouwen.

  5 oktober 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register