logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
700 Afghaanse vrouwen geholpen door concerten! – Martin Brand
fade
3702
post-template-default,single,single-post,postid-3702,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

700 Afghaanse vrouwen geholpen door concerten!

Ruim vijfentwintig duizend euro is geschonken aan bijzonder project in Afghanistan. Het afgelopen jaar heeft Martin Brand tijdens zijn concerten aandacht gevraagd voor zwangere vrouwen in Afghanistan. Operatie Mobilisatie werkt met een lokale partner samen in het begeleiden en trainen van zwangere vrouwen om zo kinder- en moedersterfte terug te dringen. Het percentage moeders en baby’s dat tijdens de bevalling sterft in in Afghanistan erg hoog. 1 op de 25 vrouwen volgens recente statistieken.

Voor 35 euro konden concert bezoekers een training voor Afghaanse vrouwen bekostigen. Daar is massaal gehoor aan gegeven. In totaal is er ruim 25.000 euro geschonken en kunnen we dus 700 vrouwen en hun gezin tot zegen zijn! We zijn enorm dankbaar met dit geweldige na-effect van concerten hier in Nederland. Namens de werkers in Afghanistan, enkele kent Martin persoonlijk, en het team van OM-Nederland bedankt!!

Het komende jaar zal Martin zich inzetten om geld in te zamelen voor missionair jeugdwerk in Nederland. Martin: “Er zijn geweldige initiatieven en werkers die in de startblokken staan om jongeren te helpen die het zo nodig hebben. Wij kunnen niet wachten om hen te ondersteunen en uiteindelijk de getuigenissen te horen!”

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • Mechtilde Ferket
    Beantwoorden 16 mei 2014 at 13:20

    “Wat gij aan de minstens hebt gedaan, hebt gij voor MIJ gedaan” – ‘daad”werkelijk’ !!
    Proficiat.

Geef een reactie

Follow us on Instagram