logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Afstand, Afkeuring en Vervolging door bekering (video) – Martin Brand
fade
3494
post-template-default,single,single-post,postid-3494,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Afstand, Afkeuring en Vervolging door bekering (video)

Niet iedereen is blij en staat te juichen als jij tot geloof in Jezus komt en hier open over spreekt. Je zult merken dat er nog steeds een felle tegenstand kan zijn als de naam van Jezus ter sprake komt. Waar komt dat vandaan? Wat kun je verwachten. En hoe ga je ermee om als je door je getuigenis over Jezus ‘afstand, afkeuring of zelfs vervolging’ op je pad krijgt. Martin sprak over dit lastige, maar voor veel velen zo herkenbare onderwerp in de Basis. Een eigentijdse kerk voor zoekers. 

 

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

2 Comments
  • Mariet
    Beantwoorden 14 april 2014 at 14:58

    Geluisterd Martin,tja ….ik kom er in een gesprek wel eens op terug….Hartegroet van Mariet

  • nicolette
    Beantwoorden 11 juni 2015 at 22:10

    Het klinkt tijdens zo’n preek zo simpel, maar in het echt zo moeilijk. Ik kan het al niet goed vinden met mijn klas, ik vind het nog zeuren sommige zullen het waarschijnlijk pesten vinden. Maar ik ben bang dat dat alleen maar erger word als ze weten dat ik christen ben en vooral als ik me dan meer als christen ga gedragen. En ik word nu soms al gek van dat gezeur.

Geef een reactie

Follow us on Instagram