Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Afstand, Afkeuring en Vervolging door bekering (video)

Afstand, Afkeuring en Vervolging door bekering (video)

Niet iedereen is blij en staat te juichen als jij tot geloof in Jezus komt en hier open over spreekt. Je zult merken dat er nog steeds een felle tegenstand kan zijn als de naam van Jezus ter sprake komt. Waar komt dat vandaan? Wat kun je verwachten. En hoe ga je ermee om als je door je getuigenis over Jezus ‘afstand, afkeuring of zelfs vervolging’ op je pad krijgt. Martin sprak over dit lastige, maar voor veel velen zo herkenbare onderwerp in de Basis. Een eigentijdse kerk voor zoekers. 

 

Comments
  • Mariet
    14 april 2014

    Geluisterd Martin,tja ….ik kom er in een gesprek wel eens op terug….Hartegroet van Mariet

  • nicolette
    11 juni 2015

    Het klinkt tijdens zo’n preek zo simpel, maar in het echt zo moeilijk. Ik kan het al niet goed vinden met mijn klas, ik vind het nog zeuren sommige zullen het waarschijnlijk pesten vinden. Maar ik ben bang dat dat alleen maar erger word als ze weten dat ik christen ben en vooral als ik me dan meer als christen ga gedragen. En ik word nu soms al gek van dat gezeur.

Geef een reactie