Getalenteerde jongeren naar HQ-school

Het was weer genieten geblazen achter de ‘auditie-tafel’. Ik geniet van mijn werk op de HQschool. Heel wat jonge talenten uit het hele land kwamen laten zien wat ze kunnen. Aan ons de taak om de meest geschikte HQ-studenten voor dit jaar te selecteren. We kijken in de kunstauditie vooral naar ‘IS iemand een zanger, acteur, danser, muzikant of beeldend kunstenaar’? Techniek is te leren. Ervaring komt met de jaren. Maar aanleg is aangeboren. Talent is je meegegeven. Het verder ontwikkelen en in praktijk durven inzetten is jouw mooie taak.

En wat zijn we blij met de 17 jonge enthousiaste talenten die we binnenkort op onze nieuwe locatie in Apeldoorn mogen verwelkomen voor een onvergetelijk kunstjaar. Waarin geloof, kunst, vriendschap en vorming hand in hand gaan. Tijdens de diploma uitreiking hebben ik het weer veel gehoord: “dit was tot nu toe het beste jaar van mijn leven!”.

We hebben voor de late beslissers nog een laatste selectiedag gepland eind augustus. Misschien voor jou of iemand die je kent. Zie www.hqschool.nl voor meer informatie. Zie je op tegen het collegegeld en denk je dat je dit helemaal niet kunt betalen? Kom gewoon auditie doen en we kunnen altijd samen de mogelijkheden bekijken.

IMG_1454

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register