Ruim 250 ‘vrienden’ steunen Martins werk

Een aantal weken geleden startte de actie ‘vriendenclub’ om een solide financiële basis te leggen voor het (evangelisatie en opbouw) werk dat Martin in Nederland doet. Door deze support is het voor Martin mogelijk om nieuwe muziek te blijven produceren en nieuwe initiatieven deels te bekostigen. Al ruim 250 ‘vrienden’ hebben zich aangemeld voor 3 euro per maand.

Martin: “Ik ben zo dankbaar voor deze geweldige start! Hoop dat dit zo mag doorgaan en we onze dromen in evangelisatiewerk, samen met de achterban, mogen realiseren.

Vrienden ontvangen als dank alle nieuwe albums van Martin (die ze met hun steun mede mogelijk maakten) kosteloos via de post thuis. Het fond ‘bediening Martin Brand’ wordt door OM-Nederland beheerd. Na de zomervakantie ontvangen alle ‘vrienden’ een schriftelijke bevestiging en zal de bijdrage automatisch worden afgeschreven.

Ook helpen? Lees meer!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Ingeborg hendrikse

    Ik vind je liedjes geweldig, luister er graag naar lig door een handicap veel op bed en dan is muziek een geweldige bron van bemoediging

    15 juli 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register