Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Altijd zinvol om te delen

Altijd zinvol om te delen

Bijbelstudie
Ik kreeg net een mailtje van iemand veel heeft gehad aan een toespraak die ik vorige week online zette. Dat raakte me en maakt me heel blij. Als jij en ik waardevolle en ware woorden (uit de Bijbel) en onze levens met anderen delen gebeurt er iets. Het is altijd zinvol om door te geven wat in je leeft. Doe dat en wees een instrument voor God. Al is het maar iets simpels delen via je social media of een kort persoonlijk verhaal delen in een gesprekje. Het kan levens veranderen…

Comments
 • Gerdine
  10 januari 2013

  Dankje, echt fijn om zo vaak iets van je te kunnen lezen. Wat ik vaak in mijn eigen kerk niet vind vind ik wel in jouw woorden.

 • Mariet
  11 januari 2013

  wat ik wil delen:’geloven als een kind met blind vertrouwen’: een jongen( 8 jaar) uit mijn stamgroep
  krijgt te maken met een overleden overgrootoma, waarop hij tegen mij vertelt: “als ik alleen dood ga wil ik gecremeerd worden, wat zal ik daar alleen en koud in een kist onder de grond doen….als ik met meer mensen tegelijk dood ga mag ik begraven worden en…mijn geest gaat toch direct naar God…”!

Geef een reactie