Skip to content

BijbelBlog Martin Brand

19 thoughts on “BijbelBlog Martin Brand Plaats een reactie

  1. vanaf wanneer zou je dan willen beginnen met online met elkaar bijbel lezen. Zou het zelf wel prettig vinden want alleen doe ik het nooit. En zo is het ook nog ongedwongen. groeten Danielle

  2. Hey Martin,
    Ik heb al je blogs + alle reacties in een keer uitgelezen. Ik ben soms wel een beetje jaloers op jou, jij weet dingen altijd zo mooi onder woorden te brengen. Ik zie jou altijd als een soort ‘superchristen’ ( zoals jij dat altijd zegt). 🙂 Je weet me ook altijd weer te raken met je woorden of met je liedjes. Ook mooi om de passie te zien, waarmee jij over het geloof praat. Ik hoop dat je daar nog lang mee door mag gaan.
    Groetjes Jantine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s