Bio

Inspirator in hart en nieren

Martin Brand is een inspirator in hart en nieren. Hij deelt zijn leven en geloof met jong en oud. Hij valt op door zijn spontane, authentieke en gepassioneerde optredens. In kerken en theaters. Op grote evenementen, op tv of in kleine kring. Dat maakt hem niet veel uit. Al weer 15 jaar trekt Martin met zijn muzikanten het hele land door met een koffer vol liedjes en verhalen. En hij is het nog lang niet zat…Martin is getrouwd met zijn jeugdliefde Susanne en met hun kinderen Noah en Féline (en een derde op komst) wonen zij in Zwolle.

Tekstschrijver en Componist
Martin schreef vele tientallen liedjes die uitkwamen op 11 solo albums en met regelmaat voorbij komen op radio en tv. Maar ook schreef hij nummers voor andere artiesten zoals Elise Mannah en een aantal hele musicals en theaterprogramma’s.

Theatermaker/Regisseur
Martin studeerde aan de theaterschool en keerde een aantal jaren geleden terug naar deze passie toen hij zijn eerste solo cabaretvoorstelling ‘Hollandsche Nieuwe’ schreef en speelde. Daarna volgde samen met goede vriend en pianist Henk Doest de voorstellingen ‘Steekje Los’ en ‘Jezus Crisis’. Samen met Henk Doest maakte Martin ook muziektheater voorstellingen als Dichtbij Mattheus, De Passie Nabij met de Zandtovenaar die aan aantal seizoenen in de theaters stond. Martin schreef mee aan de voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah die hij ook regisseerde. En ook regisseerde hij de musical Glamping en Jozef de Musical die hij ook schreef.

Ontdek muziek Martin Brand

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Agenda & Tour