Durf je geloof te evalueren

Een nieuwe video toespraak over gepassioneerd blijven zoeken naar meer waarheid van God. Vaste denkbeelden (dogma’s) los durven laten als dit nodig is. Over verandering van denken… Over (ver)blind zijn, star en ogen die geopend worden. Vertrekpunt in deze dienst was de film ‘now you see me’. Deze maand is namelijk filmmaand in ‘de Basis‘, een eigentijdse kerk voor zoekers in Apeldoorn.

Martin
Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

4 comment(s)

Na het beluisteren van je toespraak moest ik denken
aan wat ik vaak denk.
Als je (men) denkt dat je Het gevonden hebt,heb je nooit goed gezocht.
Dank voor wat je deelde,ik wil meer omdat wat ik weet,ervaren heb idd doet verlangen naar meer van Hem kennen.
Hartelijke groet
Jannieka

Dank U dat ik deze woorden van U kon horen. Dat doet mij wel beseffen dat ik nog een lange weg heb om te gaan. Het was een heftige toespraak maar ik ben zo blij dat U wilde bidden voor ons zoekenden. Dank U dat ik dit weer besef en de kracht voel om verder te zoeken. U gebed heeft mij verwarmd!

Heerlijk te horen dat we met veel zoekende zijn en dat er altijd meer te ontdekken valt dat we allen soms twijfelen en ook weer op een ander moment zo vol van ons geloof zijn ,waar bij deze diensten zeker helpen dat zingen is ook zeker herkenbaar wat erg eigenlijk maar je houd ons wel een spiegel voor en ik vergeet het vast niet gauw , dank je wel

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: