Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Durf je geloof te evalueren

Durf je geloof te evalueren

Een nieuwe video toespraak over gepassioneerd blijven zoeken naar meer waarheid van God. Vaste denkbeelden (dogma’s) los durven laten als dit nodig is. Over verandering van denken… Over (ver)blind zijn, star en ogen die geopend worden. Vertrekpunt in deze dienst was de film ‘now you see me’. Deze maand is namelijk filmmaand in ‘de Basis‘, een eigentijdse kerk voor zoekers in Apeldoorn.

Comments
 • Jannieka
  15 december 2013

  Na het beluisteren van je toespraak moest ik denken
  aan wat ik vaak denk.
  Als je (men) denkt dat je Het gevonden hebt,heb je nooit goed gezocht.
  Dank voor wat je deelde,ik wil meer omdat wat ik weet,ervaren heb idd doet verlangen naar meer van Hem kennen.
  Hartelijke groet
  Jannieka

 • 16 december 2013

  Dank U dat ik deze woorden van U kon horen. Dat doet mij wel beseffen dat ik nog een lange weg heb om te gaan. Het was een heftige toespraak maar ik ben zo blij dat U wilde bidden voor ons zoekenden. Dank U dat ik dit weer besef en de kracht voel om verder te zoeken. U gebed heeft mij verwarmd!

  • 21 december 2013

   Ben blij dat ik er niet alleen voorsta in mijn zoeken naar de Allerhoogste.
   Dank U voor U gebed voor ons, dat geeft weer kracht!

   Chrisferket

 • Ina
  21 december 2013

  Heerlijk te horen dat we met veel zoekende zijn en dat er altijd meer te ontdekken valt dat we allen soms twijfelen en ook weer op een ander moment zo vol van ons geloof zijn ,waar bij deze diensten zeker helpen dat zingen is ook zeker herkenbaar wat erg eigenlijk maar je houd ons wel een spiegel voor en ik vergeet het vast niet gauw , dank je wel

Geef een reactie