De 5 liefdestalen (complete video serie!)

Iedereen weet dat het hebben van goede relaties – of het nu over je huwelijk, een vriendschap of een relatie met je kinderen gaat – niet altijd even gemakkelijk is. Check video’s…
Iedereen verlangt naar goede relaties en wil daar meestal ook wel in investeren, maar toch gaat het nog heel vaak fout of minder goed dan je graag zou willen. Toch? Vorige maand sprak Martin twee keer over ‘de Liefde’. Vanuit het bekende boek ‘de 5 liefdestalen’ is de Basis, een eigentijdse gemeente voor ‘zoekers’ in Apeldoorn gestart met een serie diensten over dit onderwerp. De reacties waren erg positief, vooral ook door de herkenbaarheid en toepasbaarheid van de tips om relaties te verbeteren en te leren over Gods liefde.

Kijk nu alle toespraken in de juiste volgorde. De andere spreker is voorganger in de Basis, Peter van der Weerd. Veel plezier en inspiratie toegewenst!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Antoinette

  Hoi Martin,

  ik vind het zo bijzonder dat deze filmpjes mij zelfs een aantal weken later nog kunnen raken. Dat zelfs het gebed mij nog aanspreekt. Ik vind het echt heel mooi.
  Martin, ik hoop dat je nog heel veel tijd met God en voor jou belangrijke mensen door mag brengen. En ik hoop vooral dat je nog veel mensen mag vertellen over jouw grote passie: “GOD”.

  Gods zegen!

  10 oktober 2013
  • Dat hoop ik ook voor jou Antoinette! Bedankt voor reactie, mooi dat je via internet (nog een keer) kunt genieten van deze diensten.

   10 oktober 2013
  • Dat hoop ik ook! Gaaf dat we internet hebben tegenwoordig!

   18 oktober 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register