De Weg naar betere relaties deel 2 (cadeaus geven)


Dit is een van de praktische toespraken uit de thema-serie ‘De weg naar betere relaties’ in de Basis, een eigentijdse kerk voor zoekers in Apeldoorn. De inhoud is gebaseerd op het boek ‘liefdestalen’ van christen psycholoog Gary Chapman uit Amerika.
Martin deelt ook over Gods hart voor mensen waardoor Hij blijft geven en zegenen. Doe je voordeel met deze tips. De andere toespraken zijn te zien op www.basis.cc

In alle culturen en alle tijden hebben mensen elkaar geschenken gegeven als ‘teken van liefde’. God heeft dit misschien wel in ons gelegd. Luister naar deze praktische toespraak om je relaties te verbeteren!

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Ina van Veldhuizen

  Beste Martin
  Daar was ik bij in de dienst afgelopen zondag een mooie dienst ontzettend liefdevol ook de omgang met de mensen onderling ,maar je kan het toch niet maken om mensen op hun werk cadeautjes te laten knutselen ook lieve dingen maken mag tijd kosten ,maar wel vrije tijd verder voelde ik mij er erg welkom en heb van alles genoten

  17 september 2013
 • M Fidder

  Ha Martin, Ik had ‘m zondag al geluisterd i.p.v. brandbrief!Geweldig praktisch, trouwens ook de 1e aflevering.Ik leer heel veel van jouw kwetsbare opstelling in de voorbeelden,Ik ben denkend in beelden,zie alles zo voor me….die telefoon of I-pad wegleggen…ook in ‘Tijd en Aandacht’ maar ook in het op een bepaalde manier bedanken ,Cadeautjes,( voor kleine dingen) naar mijn partner. Voor een bloemetje zorg ik elke week zelf,ha,ha,omdat ik er gek mee ben,een vrouw ben, en er graag iets leuks mee maak!zoals een briefje neerleggen: doe ik ook vaak.ook de Goddelijke boodschap komt goed over,dank je wel Martin!!!Jouw cadeautjes zijn op dit moment: een prachtige zwangere Susanne en een pracht van een peuter Noah! Dat je nog maar lang van elkaar mag genieten en alles aan elkaar mag geven,Martin! een hartelijke groet.Mariet F. ps. ben je wel lief tegen de hardwerkende juffen van Noah, ondeugd van een vader….

  Date: Tue, 17 Sep 2013 13:40:46 +0000 To: marietfidder@hotmail.com

  17 september 2013
 • Jannieka Scheinhardt ter Borg

  Hoi,
  Het is allemaal niet nieuw,toch zijn de toespraken over de talen van de liefde “eyeopeners” Je weer opnieuw bewust worden van de waarde van tijd en aandacht voor elkaar.Aanachtig zijn,zei mijn oma vroeger wel eens en dat vind ik een mooi woord,die veel omvattend is.
  Dank je wel, Gods zegen!

  18 september 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register