“Ga jij maar lekker naar de hemel, dan vieren wij wel feest in de hel…”

Enkele weken geleden kwam het aanstekelijke boek ‘Een zot voor God’ uit. Een boek van Denise Oortwijn. Ik ken haar al jaren omdat Denise bij mij op gospelkoor MisSion zingt. Ze is een bijzondere vrouw omdat ze sinds haar bekering in allerlei avonturen met God terecht komt en daar ook voor open staat. Ze wil niets liever dan mensen in contact brengen met haar hemelse vader. Zo kreeg het enkele jaren geleden het idee om met een vriendin naar het clubhuis van de Hell’s Angels te gaan om een gedichtje uit te delen, met de mannen over Gods liefde te spreken en ze uit te nodigen voor een kerkdienst. Redelijk zot idee he? Ik vertel je haar verhaal. Meer verhalen kan je lezen in haar boek. Wat mij betreft een enorme aanrader. Ik mocht zelfs een aanbeveling voor het boek schrijven, ik vond dat een grote eer. Het boek is in de christelijke boekhandels te koop.

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • joke

    Beste Martin,
    graag zou ik willen vragen aan Denise of zij voor een gedicht wil bidden voor de vrouwen die op het punt staan om een abortus te plegen. Elke maand staan we voor de abortus centra om de vrouwen aan te spreken. Dit gaat heel moeizaam omdat er zoveel angst en druk is. Toen ik haar boek las dacht ik , dat zou een sleutel kunnen zijn. Zelf ervaar ik veel liefde voor deze vrouwen en mannen. Het lukt mij niet om aan contact gegevens te komen dus probeer ik het via deze wijze.
    Met hartelijke groet, Joke Lemstra – van Hijningen.

    11 september 2016

Geef een reactie

You don't have permission to register