Denise op bezoek bij de Hell’s Angels (Brandbrief)

“Ga jij maar lekker naar de hemel, dan vieren wij wel feest in de hel…”

Enkele weken geleden kwam het aanstekelijke boek ‘Een zot voor God’ uit. Een boek van Denise Oortwijn. Ik ken haar al jaren omdat Denise bij mij op gospelkoor MisSion zingt. Ze is een bijzondere vrouw omdat ze sinds haar bekering in allerlei avonturen met God terecht komt en daar ook voor open staat. Ze wil niets liever dan mensen in contact brengen met haar hemelse vader. Zo kreeg het enkele jaren geleden het idee om met een vriendin naar het clubhuis van de Hell’s Angels te gaan om een gedichtje uit te delen, met de mannen over Gods liefde te spreken en ze uit te nodigen voor een kerkdienst. Redelijk zot idee he? Ik vertel je haar verhaal. Meer verhalen kan je lezen in haar boek. Wat mij betreft een enorme aanrader. Ik mocht zelfs een aanbeveling voor het boek schrijven, ik vond dat een grote eer. Het boek is in de christelijke boekhandels te koop.

 

Categories

,