Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Dichtbij Mattheus komt opnieuw tot leven

Dichtbij Mattheus komt opnieuw tot leven

_MG_9830De afgelopen twee jaar hebben Henk Doest en Martin Brand, samen met een bevlogen team van musici en zangers, de beleving ‘Dichtbij Mattheus’ in diverse theaters en kerken gebracht.

Dit jaar zal de voorstelling opnieuw tot leven komen op de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle waar studenten het verhaal zullen ondergaan en zelfs deel van de voorstelling zullen worden.

Op dit moment zijn er ook nog mogelijkheden om samen te werken met kerken/organisaties die rond de paastijd een missionaire voorstelling willen brengen voor hun omgeving. Dichtbij Mattheus is een eigentijdse Nederlandstalige theaterbewerking van het klassieke meesterwerk.

We horen de komende weken graag van kerken/organisaties die hierover verder willen praten en de mogelijkheden willen onderzoeken. Neem hiervoor contact op met Anneke Doest op mailadres: boekingen@martinbrand.nu

Comments
  • Mariet Fidder ( van de Belt gehuwd)
    6 februari 2013

    Een prachtig ,zoals jullie het noemen,eigentijds stuk! Demoeite waard om heen te gaan. Ik begrijp hieruit dat er GEEN ‘dichtbij Mattheus’ projectkoor komt dit jaar ( zoals in Kampen) om op in te schrijven?

Geef een reactie