logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Dit lied weerhield me van zelfmoord – Martin Brand
fade
4187
post-template-default,single,single-post,postid-4187,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Dit lied weerhield me van zelfmoord

Er komen vele hartverwarmende reacties binnen op de ‘actie vriendenclub’. Voor sommige mensen is 3 euro per maand (36 euro per jaar) best een grote uitgave. Zo ook voor Klazina. Ze reageerde op Facebook en liet een indrukwekkend bericht achter.

“Ik heb een WAO uitkering, maar ik word altijd zo bemoedigd door jouw liedjes, vooral duizend vragen, dat heeft mij weerhouden om een einde aan mijn leven te maken. En daarom als dank en omdat ik dit anderen ook zo gun, steun ik jouw werk Martin. Heel veel zegen toegebeden voor jou en je gezinnetje.”

Het maakt ons klein als we horen hoe God ons heeft gebruikt. En we vinden het geweldig dat Klazina op haar beurt ook weer gebruikt wordt. Met haar gift kunnen we nieuwe liedjes de wereld insturen. En ons zelf ook trouwens. Want er liggen plannen voor een tour langs opvanghuizen waar mensen de hoop en liefde van Jezus kunnen gebruiken. Ook dat zal door de ‘vriendenclub’ mogelijk gemaakt worden!

Wil jij je ook aansluiten? Lees meer.

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

5 Comments
 • Elisabeth
  Beantwoorden 17 juni 2014 at 15:51

  Mooi zeg!

 • sascha
  Beantwoorden 17 juni 2014 at 16:46

  Hoe heet het liedje ik wil hem luisterenn!

  • Redactie
   Beantwoorden 17 juni 2014 at 17:49

   Het lied heet ‘duizend vragen’. Staat wel op Youtube en ook via Spotify en dergelijke wel te vinden Sascha

 • Engelien
  Beantwoorden 17 juni 2014 at 20:29

  Wat geweldig,dat God Klazina,juist dat lied lied horen van Martin ,en dat zij daardoor de kracht kreeg om door te leven,dank U wel Here Jezus dat u dit mooie leven heeft beschermd en bewaard !

 • Grietje rook
  Beantwoorden 6 juli 2014 at 10:18

  God is groot grietje

Geef een reactie

Follow us on Instagram