Het volgen van je hart is een nobel streven en wordt flink aangemoedigd. Toch is het volgens de Bijbel best een gevaarlijk advies.

Het kan heel goed zijn, als ons hart vernieuwd en vervuld is door God. Zo niet, dan is het volgen van je innerlijke verlangens en drive best vaak het begin van een grote of kleine ramp. Voor jou en je omgeving.Β In deze samenvatting van Martins toespraak (Andel, zo 29 september 2013) kan je ook genieten van 3 luisterliedjes die hij live zong. ‘Koning Ik’ ‘Motiverend Boek’ en ‘Niet Jan Klaassen’… Geniet ervan en doe er je voordeel mee! We vinden het leuk om hieronder je reactie te lezen. Deze pagina is ook te delen via social media, klik daarvoor op de linkjes hieronder!

Je kunt de opname ook downloaden en in je MP-3 speler zetten:

Toespraak ‘Leid je (nieuwe) hart’

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jentje

  Wat een boeiend verhaal je hart volgen als hij niet in mijn hart was gekomen was mijn weg ook anders gegaan moest ook keuzes maken in mijn leven en moest ook meer aan mij zelf denken mijn hart volgen maar het liep anders mij hart gevolgd maar samen met God als ik dat zelf moest doen hij maakte die keus zo ervaar ik dat ben verandert vesterkt maar met vallen en op staan want geloven is je hart volgen samen met Hem hoe moeilijk het soms is

  30 september 2013
 • Connie van Veen-Vos

  Wat heb je weer een mooi boeiend en begrijpelijk verhaal Martin !! Heerlijk om naar te luisteren. Iedere dag bidden om de dag te vullen samen met Hem. O, zo moeilijk als je snel door wereldse zaken afgeleid wordt. Maar wil het zo graag !!! Leuk nieuw woord heb je…..verleden tijd van gevreten…gevroten… hihi…

  30 september 2013
 • Marion Smit

  Hoi Martin, wat een supergave toespraak is dit!! Hier kan ik echt weer iets mee, heerlijk om de zondag mee te beginnen (samen met een kop koffie πŸ˜‰)
  Het komt recht in mijn (versteende) hart binnen….
  Zo gaaf dat God mij op de juiste momenten dit soort toespraken en liedjes aanreikt! 😊
  Fijne zondag, groetjes Marion Smit

  6 oktober 2013
  • Hij weet wat we nodig hebben. Ook ik geniet volop van alle kanalen waardoor ik wordt opgebouwd in geloof.

   9 oktober 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register