logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Een nieuw radioseizoen ‘Brandbrief’ – Martin Brand
fade
1507
post-template-default,single,single-post,postid-1507,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Een nieuw radioseizoen ‘Brandbrief’

Ook dit seizoen zal Martin Brand plaatsnemen achter de microfoon van Groot Nieuws Radio als presentator van het programma ‘Brandbrief’. In dit interactieve programma mogen alle vragen worden gesteld en gaat Martin samen met luisteraars op zoek naar antwoorden… 

Martin: “Op dit moment ben ik bezig met de voorbereidingen van de nieuwe uitzendingen. Daarvoor mag iedereen onderwerpen en vragen aandragen. Ik krijg veel email en berichtjes via internet binnen met allerlei geloofsvragen van mensen. Maar ik kan er nog veel meer ruimte geven. Dus kom maar op met je vragen over geloof, leven met God, kerk, etc etc…”

Het nieuwe seizoen zal voor Martin zondagavond 1 september om 20:00 uur van start gaan met een gloednieuwe Brandbrief. Een aantal uitzendingen van het vorige seizoen zijn op deze website terug te luisteren.

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

3 Comments
 • Mariet
  Beantwoorden 30 augustus 2013 at 14:35

  Ha Martin, wil je ingaan op het nieuwe boek van ds.Carel ter Linden ” Wat doen wij hier in Godsnaam”? Het hoeft uiteraard geen boekbespreking te worden….Godsbeeld,zin van ons leven….
  Groet van Mariet

 • Gonda
  Beantwoorden 30 augustus 2013 at 15:18

  Hoe doe je dat, standhouden als christen? Als je als bijna enig christen in je omgeving, de enige in je gezin, van je vrienden… hoe blijf je sterk staan? Want je krijgt dan veel tegenwerking, je wilt groeien, maar je wordt tegengewerkt door je omgeving en gezin. Want als jij geestelijk groeit en dat opzoekt, wordt de kloof tussen de rest weer groter, het elkaar begrijpen is er dan totaal niet is.. hoe kan je toch standhouden en je pad vervolgen? Radicaal zijn…. dat is wat Jezus zegt, je hebt steun nodig van elkaar, herkenning in je strijd, praten over je grootste Redder, je leven radicaal omgooien… maar ja, als je gezin niet meegaat, ontstaat wrijving… en geeft veel frustratie omdat je elkaar totaal niet begrijpt.

 • Mariet
  Beantwoorden 2 maart 2015 at 17:06

  Het seizoen is helaas heel kort I.v.m. stoppen Brandbrief vanwege bezuinigingen,Martin!
  Welke deur gaat er nu voor je open?

Geef een reactie

Follow us on Instagram