God behandelt ons niet eerlijk!

Pilatus plaatst in het lijdensverhaal Jezus en de misdadiger Barabbas op 1 podium. Er zijn geen woorden om het verschil tussen die twee mensen voldoende uit te leggen. Jezus krijgt de straf die Barabbas verdiende. Het overkwam Hem niet. Nee, het was een keuze van God. En Jezus ging er vrijwillig in mee. Dit blijft een lastig en oneerlijk verhaal. Een verhaal dat je leven totaal kan veranderen. Genade. Is niet eerlijk. In deze persoonlijke toespraak komt genade op je af. Gods liefde en goedkeuring die niet te verdienen is door eerst te veranderen. Nee, het is andersom. Ik hoor van je. Je kunt deze toespraak ook delen via Social Media hieronder.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • klazina Rosman

  Dank U Heer Jezus, dat U dit kruis op U nam. Ook voor mij. Dank dank

  27 april 2014
 • Netty

  Lieve Martin,

  Dankjewel voor het delen van de toespraak op Goede Vrijdag in de Basis……zoo bemoedigend te mogen weten dat we het niet zelf hoeven te doen maar dat de Here Jezus alles voor ons heeft gedaan.
  Ook al weet ik het…het is zó bemoedigend om het weer opnieuw te mogen horen….. ben zo gauw geneigd te denken weer “goede werken” te moeten doen.

  Je hebt het foutje in je agenda weer helemaal goed gemaakt.;)

  27 april 2014
 • Dank je Martin voor deze preek. U hebt een hulplijn naar mij gebracht! Als zoekende christen weet ik nu weer dat Jezus er altijd zal zijn ook al zit ik weer eens fout.

  Moge God je zegenen, Amen

  30 april 2014
 • Antonht

  I saw this site from the wordpress.org with the new oslo theme.
  And then i catched the header image.

  The video is from the LDS church so my question for you is – are you lds?

  Otherwise I agree, Im so thankful for the Grace of christ :)!

  15 mei 2014
  • I’m a christian… Not of LDS Anton… It’s grace by which we stand… 😉

   16 mei 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register