logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
God behandelt ons niet eerlijk! – Martin Brand
fade
3546
post-template-default,single,single-post,postid-3546,single-format-video,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

God behandelt ons niet eerlijk!

Pilatus plaatst in het lijdensverhaal Jezus en de misdadiger Barabbas op 1 podium. Er zijn geen woorden om het verschil tussen die twee mensen voldoende uit te leggen. Jezus krijgt de straf die Barabbas verdiende. Het overkwam Hem niet. Nee, het was een keuze van God. En Jezus ging er vrijwillig in mee. Dit blijft een lastig en oneerlijk verhaal. Een verhaal dat je leven totaal kan veranderen. Genade. Is niet eerlijk. In deze persoonlijke toespraak komt genade op je af. Gods liefde en goedkeuring die niet te verdienen is door eerst te veranderen. Nee, het is andersom. Ik hoor van je. Je kunt deze toespraak ook delen via Social Media hieronder.

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

5 Comments
 • klazina Rosman
  Beantwoorden 27 april 2014 at 10:13

  Dank U Heer Jezus, dat U dit kruis op U nam. Ook voor mij. Dank dank

 • Netty
  Beantwoorden 27 april 2014 at 10:18

  Lieve Martin,

  Dankjewel voor het delen van de toespraak op Goede Vrijdag in de Basis……zoo bemoedigend te mogen weten dat we het niet zelf hoeven te doen maar dat de Here Jezus alles voor ons heeft gedaan.
  Ook al weet ik het…het is zó bemoedigend om het weer opnieuw te mogen horen….. ben zo gauw geneigd te denken weer “goede werken” te moeten doen.

  Je hebt het foutje in je agenda weer helemaal goed gemaakt.;)

 • chrisferket
  Beantwoorden 30 april 2014 at 10:07

  Dank je Martin voor deze preek. U hebt een hulplijn naar mij gebracht! Als zoekende christen weet ik nu weer dat Jezus er altijd zal zijn ook al zit ik weer eens fout.

  Moge God je zegenen, Amen

 • Antonht
  Beantwoorden 15 mei 2014 at 22:00

  I saw this site from the wordpress.org with the new oslo theme.
  And then i catched the header image.

  The video is from the LDS church so my question for you is – are you lds?

  Otherwise I agree, Im so thankful for the Grace of christ :)!

  • Redactie
   Beantwoorden 16 mei 2014 at 08:28

   I’m a christian… Not of LDS Anton… It’s grace by which we stand… 😉

Geef een reactie

Follow us on Instagram