Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Eerste verzamelalbum Martin Brand

Eerste verzamelalbum Martin Brand

Al weer 13 jaar is Martin Brand onderweg als gospelzanger en spreker en gaf hij honderden indrukwekkende concerten in Nederland. Met zijn typerende enthousiasme en nuchterheid, aanstekelijk geloof in Jezus en kwetsbaarheid is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse gospelscène.

Met ‘HET BESTE MOET NOG KOMEN’ verschijnt zijn eerste verzamelaar. De mooiste en meest gewaardeerde liedjes van zijn eerste zeven (!) albums vormen samen deze inspirerende playlist. Ideaal voor onderweg, in de auto, of gewoon lekker thuis op de bank. De 58 nummers zijn thematisch over drie cd’s verdeeld. 1. Gaan voor God (discipelschap) 2. Dicht bij God (aanbidding) 3. Tussen jou en mij (persoonlijke liedjes).

Martin: “Deze liedjes heb ik met heel veel plezier jarenlang gezongen en vol verwondering heb ik gezien hoe God ze wilde gebruiken in levens van mensen. Dat maakt me blij, dankbaar en vol verwachting over de toekomst! Ik hoop dat deze nummers je hart zullen raken en dicht(er) bij dat van je Maker zullen brengen. Ik ben benieuwd!”

Het album is hier vast te bestellen en verschijnt over enkele weken!

Comments
 • 27 september 2016

  Gelijk maar besteld, wordt hij ook gesigneerd? 😅

 • marietfidder@hotmail
  27 september 2016

  Gefeliciteerd man, met het verschijnen van deze verzamelCD(s!)en zeker leuk als cadeautjes!!!🎤🎼❤️🎻☂🎧🎹🎸🎯heb je tijd om ze te signeren!Heel graag en erg bedankt alvast.Hartelijke groet

 • Mariet
  27 september 2016

  Gefeliciteerd man, met het verschijnen van deze verzamelCD, ik ben heel benieuwd naar de nummers.Geweldig cadeau- idee,misschien ook gesigneerde exemplaren???Als het niet te veel gevraagd is….🎹🎻🎤❤️🎼🎸🎧😉🎯 heb besteld en hartelijke groet

Geef een reactie