Etiketten…

Etiketten plak je op jampotten, niet op kinderen…
(Ludo Heylen, docentencoach)

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Josine

    Tja, soms kan het toch handig zijn als je weet dat je kind een bepaald etiket bij zich draagt. Aangezien ze toch anders reageren dan andere kinderen en zo heb en krijg je wel handvatten om ermee om te gaan.

    28 oktober 2014
  • Anneke Hoek

    Het vervelende is dat je kind soms “een etiket moet krijgen” om in aanmerking te komen voor verschillende soorten zorg. Ik ben zelf werkzaam in een KDC met kinderen met ontwikkelingsachterstand, autisme spectrum stoornis ed Waar we vroeger altijd zo positief mogelijk over het kind schreven moet je nu juist alle negatieve kanten zoveel mogelijk belichten om voor bepaalde zorg in aanmerking te komen. Ik las gisteren een stukje van een moeder , haar kind had nog geen “etiket” in het nieuwe plan van aanpak. Vanaf 2015 wordt alles door de gemeente geregeld… Door heel veel te volgen/ in te lezen en voor haar kind op te komen wordt hij nu opgenomen onder de noemer ” het vergeten kind ” . Afschuwelijk toch? Maar wel nodig anders zou je niet voor bepaalde zorg in aanmerking komen… Zo is het momenteel met onze zorg gesteld !

    29 oktober 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register