logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Etiketten… – Martin Brand
fade
5314
post-template-default,single,single-post,postid-5314,single-format-quote,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Etiketten…

Etiketten plak je op jampotten, niet op kinderen…
(Ludo Heylen, docentencoach)

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

2 Comments
  • Josine
    Beantwoorden 28 oktober 2014 at 10:06

    Tja, soms kan het toch handig zijn als je weet dat je kind een bepaald etiket bij zich draagt. Aangezien ze toch anders reageren dan andere kinderen en zo heb en krijg je wel handvatten om ermee om te gaan.

  • Anneke Hoek
    Beantwoorden 29 oktober 2014 at 10:08

    Het vervelende is dat je kind soms “een etiket moet krijgen” om in aanmerking te komen voor verschillende soorten zorg. Ik ben zelf werkzaam in een KDC met kinderen met ontwikkelingsachterstand, autisme spectrum stoornis ed Waar we vroeger altijd zo positief mogelijk over het kind schreven moet je nu juist alle negatieve kanten zoveel mogelijk belichten om voor bepaalde zorg in aanmerking te komen. Ik las gisteren een stukje van een moeder , haar kind had nog geen “etiket” in het nieuwe plan van aanpak. Vanaf 2015 wordt alles door de gemeente geregeld… Door heel veel te volgen/ in te lezen en voor haar kind op te komen wordt hij nu opgenomen onder de noemer ” het vergeten kind ” . Afschuwelijk toch? Maar wel nodig anders zou je niet voor bepaalde zorg in aanmerking komen… Zo is het momenteel met onze zorg gesteld !

Geef een reactie

Follow us on Instagram