Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Frank van Essen producer nieuwe album ‘Leef Vandaag’

Frank van Essen producer nieuwe album ‘Leef Vandaag’

Frank van Essen zal de nieuwe cd van Martin Brand produceren. Hij tekent voor de arrangementen, drums, strijkerspartijen en zal het album gaan opnemen en mixen… Frank is een veelgevraagd musicus en producer zowel binnen als buiten de gospelscene.

Martin Brand en Jaap Kramer, die druk aan het schrijven zijn voor het album, zijn blij dat Frank tijd kon vinden voor dit project: “Ik heb voor dit album een akoestische en authentieke sfeer in mijn hoofd waarvan ik denk dat Frank ons kan helpen om dat te bereiken. De Ierse invloeden die Frank kan meebrengen spreken me voor een aantal liedjes ook aan. Dit album is heel belangrijk voor me, ik wil er iets heel moois van maken en ben ervan overtuigd dat Frank vragen een goede keuze is.

Eind mei zal DV het album worden opgenomen bij Frank in de studio en in september hopen we de nieuwe cd te presenteren! Tot die tijd kunnen jullie genieten van de eerdere albums. Heb jij ze alle 7 al?

Meer info over Frank van Essen

Comments
 • Jannieka
  30 januari 2014

  Met deze samenwerking kan het alleen maar mooi worden.Veel muzikaal plezier en succes,ik kijk er naar uit:)

 • 30 januari 2014

  Dit kan alleen maar een keigoede CD worden zoals al de vorige. Kijk er naar uit,veel succes!

  Chris Ferket

 • Barbera
  30 januari 2014

  We houden vast een plekje vrij in onze cd kast:)
  Veel inspiratie & fijne samenwerking!

 • Mariet
  31 december 2014

  wat een prachtig eerste nummer is het kerstlied geworden, met die violen!!raakt rechtstreeks je hart,dat belooft wat met de volgende nummers en de releasedatum van de CD op 1 april 2015! heel veel succes met dit boeiende en creërende proces!

Geef een reactie