Gastartiest 2019: David de Haan

Mag ik jullie voorstellen aan zanger David de Haan. Ik ken hem al jaren en ben heel enthousiast over zijn prachtige warme stem met een rauw randje. Maar vooral van zijn oprechtheid en kwetsbare manier waarop hij zijn liedjes en verhalen brengt.

Vorig jaar maakte David zijn eerste solo album en ik vind het heel gaaf dat hij dit jaar regelmatig met mee zal gaan naar optredens als gastartiest.

We zingen hier en daar een duet, maar ook zal David enkele prachtige solo’s zingen. Afgelopen weekend waren we in Geesteren en werd het tijdens het lied van David muisstil in de zaal. Mijn hart werd er warm van en ik dacht alleen maar ‘kan hij niet nog even doorgaan, het is zo mooi! Dus ik denk dat jullie er ook van zullen genieten.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register