logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Gave video’s van PU Concert Zwolle – Martin Brand
fade
2242
post-template-default,single,single-post,postid-2242,single-format-video,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Gave video’s van PU Concert Zwolle
Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

4 Comments
 • Barbera
  Beantwoorden 24 oktober 2013 at 14:08

  Wij waren er bij! Samen in de naam van Jezus: geweldig om mee te maken!!
  Een voorproefje van de hemel: alle kerkelijke verschillen vallen weg door samen
  te zingen: HIj leeft, halleluja!

 • willy
  Beantwoorden 24 oktober 2013 at 21:27

  Het is zo mooi om mensen te zien zingen over God en Zijn mooie openbaringen die elke dag plaats maken aan de mens Hij vraagt dan ook vaak mens waar ben je? En als je daar gehoor aangeeft dan zul je merken dat je er mag zijn. En Zijn wonderen mag ervaren. Amen.

 • Thirsa
  Beantwoorden 25 oktober 2013 at 15:27

  Mijn dochter van 4 zat samen met mij achter de computer te kijken en te luisteren. Ze haalt na afloop het oordopje uit haar oor en praat erin alsof het een microfoon is “ik hou van jullie!” Dat jullie het maar even weten!

Geef een reactie

Follow us on Instagram