Geloof komt door het horen – nog steeds…

08092010105

Ik zit straks weer 1,5 uur in de auto… Die tijd vul ik sinds 2 maanden in door te luisteren naar podcast (preken). John Piper, Mark Driscoll, Andy Stanley, Sproul… Allemaal geinspireerde en wijze mannen die over zoveel onderwerpen geweldig onderwijs hebben gegeven.

Ik merk inmiddels dat het dagelijks onderwijs me begint te beinvloeden (ten goede). Langzaam veranderd mijn blik op de wereld, mijn omgeving en mezelf. De Bijbel is ook heel nuchter. Wat je zaait zal je oogsten. En in Romeinen 10 staat dat geloven komt door horen. Dat geldt niet alleen voor de eerste keer dat je in Jezus gaat geloven. Dat blijft zo… Door te luisteren naar ware woorden en te bidden groeit je geloof. En daar geniet iedereen van mee.

Meer van Jezus in je leven is meer visie, vreugde, geloof, hoop… Ja, zeker, en liefde! Hoe ga jij ervoor zorgen dat je geestelijk gezonde input krijgt vandaag? Want input ga je zowieso krijgen. Waar gaat het vandaan komen. Bij welke bron ga jij je dorst lessen… Ik wens je het goeie toe!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register