Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

De negatieve kanten van social media

De negatieve kanten van social media

Jezelf vergelijken met anderen. We doen het allemaal en daaruit halen we ons gevoel van geluk of juist ongeluk. Ook in de Bijbel komt dat voor. De psalm schrijver Asaf keek om zich heen en werd er niet vrolijk van. En hij had nog niet eens Facebook…Het (ogenschijnlijke) geluk van anderen maakte hem jaloers. En toen waren er nog niet eens social media waarop mensen hun eigen ‘marketing’ doen.  Martin sprak over dit onderwerp in ‘de Basis’. Reageer gerust hieronder.

Comments
 • 11 april 2014

  Hi Martin,

  Wat een leuke blogsite heb je! Ik hoorde via via over jouw blog. Wij zijn van http://www.bestlifechurch.nl, en hebben op het moment een enorm mooi getuigenis van een beruchte Roma familie die zich in de afgelopen maanden bekeerd hebben. De EO heeft in het programma ‘de Verandering’, het bekeringsverhaal uitgezonden. Dit is een link naar het programma: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1399145
  Nu vroegen wij ons af, zou jij het leuk vinden om daar een bericht over te schrijven? We proberen via het internet nu ook mensen naar God te brengen, en er is wat dat betreft nog genoeg gebied te winnen. Via deze weg kunnen we jouw en onze website zichtbaarder maken voor Google en natuurlijk het werk van God laten zien aan de mensen.

  Ik zie uit naar je reactie!

  Met vriendelijke groet,

  Joella

  • 12 april 2014

   Bij deze staat jullie verhaal en link al op mijn site… 😉 Ik zal eens kijken of ik een keer kan linken. Zegen in jullie mooie werk!

Geef een reactie