God mag wel blij zijn…

knielenGod mag wel blij zijn als wij naar Hem omkijken en contact met Hem zoeken. De titel is wel prikkelend he? Voelt als de omgekeerde wereld (en dat is het ook). Jezus betaalde de allerhoogste prijs om voor jou en mij iets onvoorstelbaars mogelijk te maken; in werkelijk contact komen met de Schepper van het universum. God leren kennen. Kan je bevatten hoe groot dat voorrecht is?

Dat contact met God. Zijn Leven in jou. Het is het allerbelangrijkste om te ‘hebben’ als jij wilt volhouden op de goede weg. En hoewel we het hier bijna allemaal wel mee eens zijn, is de praktijk van ‘God zoeken’ en het contact met Hem onderhouden een uitdaging voor de meeste christenen. Zondagavond 13 juli was ik live op Groot Nieuws Radio met een programma over dit onderwerp. Ik hoop dat je erdoor wordt opgebouwd en gemotiveerd. Geniet van mooie muziek, tips en ervaringen van luisteraars en een bijbelse uitleg over het meest bijzondere contact dat je ECHT mag beleven. LUISTER NU

PS Deel deze uitzending gerust via social media (hieronder)

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register