a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

God mag wel blij zijn…

God mag wel blij zijn…

knielenGod mag wel blij zijn als wij naar Hem omkijken en contact met Hem zoeken. De titel is wel prikkelend he? Voelt als de omgekeerde wereld (en dat is het ook). Jezus betaalde de allerhoogste prijs om voor jou en mij iets onvoorstelbaars mogelijk te maken; in werkelijk contact komen met de Schepper van het universum. God leren kennen. Kan je bevatten hoe groot dat voorrecht is?

Dat contact met God. Zijn Leven in jou. Het is het allerbelangrijkste om te ‘hebben’ als jij wilt volhouden op de goede weg. En hoewel we het hier bijna allemaal wel mee eens zijn, is de praktijk van ‘God zoeken’ en het contact met Hem onderhouden een uitdaging voor de meeste christenen. Zondagavond 13 juli was ik live op Groot Nieuws Radio met een programma over dit onderwerp. Ik hoop dat je erdoor wordt opgebouwd en gemotiveerd. Geniet van mooie muziek, tips en ervaringen van luisteraars en een bijbelse uitleg over het meest bijzondere contact dat je ECHT mag beleven. LUISTER NU

PS Deel deze uitzending gerust via social media (hieronder)

Geef een reactie