Grote Praise Concerten in Assen en Hoogeveen

Praise United zal vrijdag a.s. voor het eerst in Assen zijn! Met een groot projectkoor, live band en onder leiding van Martin Brand en Talitha Nawijn (o.a. bekend van Opwekking) wordt uitbundig gezongen. Van Opwekking tot Psalm. Van Black Gospel tot luisterliedjes en hymnes. Iedereen is welkom om het feest mee te vieren.

Martin: “Het was zo gaaf om dit concert voor te bereiden met zoveel verschillende mensen. De eenheid en openheid was gelijk te merken. En het koor klinkt krachtig, heerlijk om met ze mee te zingen.  Al komen we uit verschillende kerken, zijn we jong en oud… We bezingen de liefde van God die dat allemaal overstijgt en ons met elkaar verbindt. Ik hoop dat veel christenen uit Drenthe erbij zullen zijn vrijdag en dat we een inspirerende praise avond zullen beleven. Dat we merken dat God bij ons is en we versterkt zullen worden in ons geloof! Het thema is: ‘God de Vader”

Tickets voor 5 euro zijn te reserveren via www.at-tickets.nl

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register