Hollandsche Nieuwe in reprise!

Vanwege alle lovende kritieken én het feit dat de try out voorstellingen in januari zo snel uitverkocht waren heb ik besloten om na de zomer Hollandsche Nieuwe nog 6 x te spelen.

In Groningen, Gouda, Barneveld, Emmeloord, Leeuwarden en Kampen! Bewust in sfeervolle kleine theaterzalen Meer info en reserveren 

Waar gaat de voorstelling over?

In zijn eerste cabaretprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’ laat zanger/theatermaker Martin Brand zich van een ‘nieuwe’ kant zien.  Hollandsche Nieuwe is een speelse voorstelling over bestaansrecht vol nieuwe luisterliedjes, hilarische sketches, spontane interactie en verhalen die af en toe ineens de diepte ingaan.

Na enkele hartstilstanden is Martin de oude niet meer geworden. Maar de nieuwe durft hij eindelijk te zijn! Zijn muzikale linker- en rechterhand Henk Doest en Jaap Kramer spelen op verschillende instrumenten de sterren van de hemel en samen laten deze mannen je genieten van een (h)eerlijk avondje muziektheater.

Hieronder een trailer met beelden van en reacties op de try outs.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Gerda

  Leuk dat je doorgaat hiermee? Kom je ook nog in Katwijk?

  8 juni 2017
 • Hoi Martin!

  Het was al een feest om afgelopen jaar met Praise-United XL mee te mogen doen, maar dit lijkt ons, mijn man Edwin en mij ook ontzettend leuk om eens mee te maken 😄!

  Zijn de data al bekend van deze voorstellingen, en als Echte blauwvinger is Kampen het meest handig/geschikt…

  Alvast hartelijk bedankt voor je info!…. enne ook dat verhaal van je opa en de liefdesbriefjes: Super inspirerende tip voor de langere getrouwde husbands ( hopelijk 😃! )
  Hart.groetJus, Temara en Edwin Noordhoek 👍💒

  9 juni 2017
 • ingeborgvdww

  Mooie avond gehad in Leeuwarden. Inderdaad: echt gelachen en echt geraakt. Bedankt ook voor de mooie muziek.

  23 september 2017

Geef een reactie

You don't have permission to register