Hollandsche Nieuwe, raakt en vermaakt!

Schrijven, repeteren, geregisseerd worden, schaven en toeleven naar de premiere over een maand… Nog midden in het Piekfijn avontuur met Elise Mannah merk ik weer eens hoe ontzettend ik opleef van de combinatie van theater, muziek, humor en inspiratie. Het ene moment met de hele zaal plezier hebben en enorm lachen. En een minuut later is het muisstil bij een eerlijk luisterliedje of scene. Heerlijk!

Ook daarom ben ik enorm blij dat ik het komende seizoen nog meer het theater zal intrekken. Met Gert v/d Vijver (de zandtovenaar) en ons hele team, met Elise Mannah wil ik graag blijven samenwerken én ik ga over een maandje in premiere met mijn eerste solo theatervoorstelling Hollandsche Nieuwe. Vanuit de vraag die ik vraag krijg: ‘Ben je na je ziekte weer helemaal de oude geworden?’

Voor deze voorstelling heb ik 10 nieuwe liedjes geschreven. Verhalen, scene’s, liedjes, grappen, spontane interactie  en kwetsbare momenten wisselen elkaar af in rap tempo. Ik ben blij dat Jaap Kramer én Henk Doest me links en rechts terzijde staan tijdens de voorstelling. Het gaat over ouder worden, vader zijn, terugkijken op kindertijd, schaamte, de liefde, geloven, blunders, ik vertrek, dromen, lef hebben, kiezen… Maar eigenlijk vooral over de vraag ‘blijven of weggaan’. Ik speel deze ‘try out’ slechts 4 keer. In Rijssen, Dronten, Leeuwarden en Barneveld. Leeuwarden is inmiddels uitverkocht! Voor de rest kan je nu nog reserveren via truetickets  Reken maar op een avond waarin je veel zult lachen en die je misschien ook nog inspiratie zal bieden voor je eigen leven.

Post tags:

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register