PU’s in aantocht

Het gaat maar door met Praise United, de grote interkelijke praise projecten onder leiding van Martin Brand en Henk Doest. Na geslaagde projecten in Emmeloord, Zwolle, Friesland (3x), Ten Boer (3x), Hattem staan er nu PU’s in de planning voor Huizen, Katwijk, Hoogeveen, Zwolle (opnieuw), Friesland (opnieuw), Ten Boer (opnieuw), Brabant en Schoonhoven. Henk en Martin zijn opgetogen over de groei van PU tot een landelijke beweging.

Martin: “Het gaat niet om ‘kijk eens even wat wij allemaal tot stand brengen’ maar we zijn enorm enthousiast over de zegen die God geeft in de projectkoren. In het repetitieproces gebeuren al zoveel prachtige dingen in mensenlevens. We zien dat PU inspirerend en opbouwend werkt voor de deelnemers uit zoveel verschillende kerken. Inmiddels hebben al zo’n  2000 mensen uit tientallen verschillende kerken meegezongen in een Praise United. En we mochten met elkaar het evangelie uitzingen voor en eenheid beleven met zo’n 12.000 mensen! Er zijn zoveel mooie getuigenissen van bekeringen en bemoediging naar ons toegekomen. We zijn er heel enthousiast over!” 

De toekomstvisie van Henk en Martin is om vanaf 2015 in elke provincie een  jaarlijks PU project te kunnen begeleiden en dan wellicht eens per 2 jaar een concert met een koor van 2000 mensen? Ergens in de openlucht? Hoe overweldigend zal dat klinken en eruit zien. Een koor met mensen van alle leeftijden, kerkelijke achtergronden dat samen meerstemmig de meest prachtige liederen zingt. Van psalm tot moderne aanbiddingsmuziek. In eenheid het verhaal vertellen en uitzingen! Organisaties die interesse hebben in dit project kunnen zich via deze website melden!

Geef een reactie

You don't have permission to register