Geboren om samen te zijn (dus niet eenzaam) – videotoespraak


“Samen zijn is samen lachen, samen huilen. Leven door dicht bij elkaar te zijn”.
Hoe vaak zou Willeke Alberti haar grote hit gezongen hebben door de jaren heen? Vast meer dan 1.000 keer. En altijd wordt vol overgave meegezongen. Samen zijn is een diepe behoefte van iedereen. Mensen die eenzaamheid beschrijven noemen het een machteloos gevoel van verdriet en leegte. Het kan ertoe leiden dat iemand het leven zo inricht, dat die gevoelens worden vermeden, door het vermijden van contacten met anderen. Contact maken is dan zeer bedreigend, en hier moet dan ook de oplossing voor eenzaamheid niet worden gezocht. Waar dan wel?

Kijk en luister naar de toespraak die Martin hield in de Basis, een eigentijdse kerk voor spirituele zoekers in Apeldoorn. Hij zingt ook een lied en de toespraak wordt gestart met een indrukwekkende clip van Marco Borsato. Naar video!

Op de website van de Basis zijn nog veel meer toespraken en complete diensten terug te kijken. Check hier.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Martin vanmiddag jou beluisterd en ik ben met de neus op de feiten gedrukt ,mijn geloof is door diverse oorzaken nog een klein waakvlammetje .

    20 februari 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register