Ik voelde me een verrader

Ik heb me een verrader gevoeld
Ik heb me diep verlaten en alleen gevoeld
Ik voelde liefde en zorgzaamheid
Ik voelde me verraden en in mijn gezicht geslagen
Ik voelde me onoverwinnelijk
Ik was scherp
Ik was bang
Ik ben boos geweest
Ik wilde vergeven
Ik wilde vergelden
Ik wilde in zijn schoenen staan
Ik wilde wegrennen
Ik wilde dichtbij Hem zijn
Ik wilde afzijdig blijven
Ik wilde een held zijn
Ik voelde verdriet en gemis
Ik was verbijsterd
Ik had hoop

Uiteindelijk kwam er rust. De Passie is voorbij.
Voor nu.
Maar ook niet.

Nog wat foto’s gemaakt door Michael Terlouw.

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Gerda

  Ik wilde dat ik erbij was geweest! Volgend jaar in Katwijk?

  19 april 2017
  • We zijn wel aan het kijken of we naar het westen van het land kunnen komen…

   19 april 2017
   • ineke

    nou graag in het westen

    19 april 2017
 • Ik heb (zoals eigenlijk altijd 😊) intens genoten van je spel en je zang. Je deed het geweldig. Het was een waanzinnige ervaring waar ik deze dagen ook nog steeds een beetje stil van ben. Ik kijk ontzettend uit naar volgend jaar. Supermooie foto’s heeft die Michaël toch nog gemaakt 😉 Tnx!

  19 april 2017
 • Itte Smink-Wiersma

  Juist omdat je het zo intens zingt, speelt en uitdraagt, komt het zo puur, zo echt over. Dat ik in ieder geval de rauwe pijn, angst en die andere emoties voelde. Diep ontroerend geraakt! Dank je wel! Met iedereen die meegewerkt heeft die immens grote zandtekeningen erachter, heeft onuitwisbare indruk op ons achter gelaten. Laat staan dat jezelf op het podium staat en er zoveel weken mee bezig bent geweest, dan mag je je nu ook wel wat verward en ontgoocheld voelen!

  19 april 2017

Geef een reactie

You don't have permission to register