Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video

Remco
Het verhaal van Remco was zo indrukwekkend en integer dat ik met tranen in mijn ogen heb zitten kijken en luisteren. Ik werd getipt over deze uitzending omdat er enkele liedjes van mij en MisSion zijn gebruikt in het programma. Hoe verdriet, gebrokenheid en geloof, hoop en liefde bij elkaar kunnen komen. Aanrader om even naar te kijken KLIK HIER VOOR DE UITZENDING. 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • mariska

    Nou, na jouw tip op facebook heb ik het ook teruggekeken. Ik hield het echt niet droog! Wat een verdriet en dan tóch zo’n vertrouwen dat God erbij is. Heel bijzonder en heel waardevol voor iedereen die misschien wel in een zelfde soort situatie zit!

    28 januari 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register