logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video – Martin Brand
fade
561
post-template-default,single,single-post,postid-561,single-format-video,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video

Remco
Het verhaal van Remco was zo indrukwekkend en integer dat ik met tranen in mijn ogen heb zitten kijken en luisteren. Ik werd getipt over deze uitzending omdat er enkele liedjes van mij en MisSion zijn gebruikt in het programma. Hoe verdriet, gebrokenheid en geloof, hoop en liefde bij elkaar kunnen komen. Aanrader om even naar te kijken KLIK HIER VOOR DE UITZENDING. 

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • mariska
    Beantwoorden 28 januari 2013 at 19:24

    Nou, na jouw tip op facebook heb ik het ook teruggekeken. Ik hield het echt niet droog! Wat een verdriet en dan tóch zo’n vertrouwen dat God erbij is. Heel bijzonder en heel waardevol voor iedereen die misschien wel in een zelfde soort situatie zit!

Geef een reactie

Follow us on Instagram