Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video

Indrukwekkend, integer, verdrietig en toch hoopvol – video

Remco
Het verhaal van Remco was zo indrukwekkend en integer dat ik met tranen in mijn ogen heb zitten kijken en luisteren. Ik werd getipt over deze uitzending omdat er enkele liedjes van mij en MisSion zijn gebruikt in het programma. Hoe verdriet, gebrokenheid en geloof, hoop en liefde bij elkaar kunnen komen. Aanrader om even naar te kijken KLIK HIER VOOR DE UITZENDING. 

Comments
  • mariska
    28 januari 2013

    Nou, na jouw tip op facebook heb ik het ook teruggekeken. Ik hield het echt niet droog! Wat een verdriet en dan tóch zo’n vertrouwen dat God erbij is. Heel bijzonder en heel waardevol voor iedereen die misschien wel in een zelfde soort situatie zit!

Geef een reactie