logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Inspiratie voor nieuwe liedjes (mysterie-opdrachtgever…) – Martin Brand
fade
281
post-template-default,single,single-post,postid-281,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Inspiratie voor nieuwe liedjes (mysterie-opdrachtgever…)

CIMG0545De laatste weken wordt ik overvallen door ideeen voor nieuwe liedjes. Wel bijzonder, want dat was het laatste half jaar toch wel wat minder. Nu heb ik sinds oud en nieuw 3 nieuwe nummers geschreven. Voor andere artiesten.

Ik ben bezig met liedjes voor de nieuwe cd van http://www.atonce-music.nl en daarnaast met een tekst/melodie voor een bekende artiest van buiten de gospelscene. Ook wel een leuke en spannende uitdaging. Wie het is houd ik nog even geheim. Maar als het liedje wordt uitgekozen en opgenomen hoor je het wel… 😉 Ik ben in ieder geval erg blij met het liedje dat is ontstaan.

Suus en ik zouden het ook nog wel leuk vinden om samen liedjes te schrijven en in te zingen. Over liefde, relatie, gezin, geloof… Ook daarvoor komen de teksten opborrelen. Leuk om te merken. Ben zo blij dat ik er nog ben en samen met Suus en onze familie en vrienden van het leven kan genieten!

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

2 Comments
  • Mariet Fidder ( van de Belt gehuwd)
    Beantwoorden 12 januari 2013 at 18:42

    Kijk daar kikker je nu van op , dat delen over het leven ,het leven is jullie samen van HARTE gegund, zie de nieuwe liedjes met spanning tegemoet , over relaties , gezinnetje, vrienden,familie zoals je zegt, niets verdwijnt zo maar….

  • romanaonderweg
    Beantwoorden 12 januari 2013 at 21:34

    Het is zeker bijzonder dat je er nog bent!! Iemand had nog een plannetje met je!! Veel plezier met schrijven.

Geef een reactie

Follow us on Instagram