Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Inspiratie voor nieuwe liedjes (mysterie-opdrachtgever…)

Inspiratie voor nieuwe liedjes (mysterie-opdrachtgever…)

CIMG0545De laatste weken wordt ik overvallen door ideeen voor nieuwe liedjes. Wel bijzonder, want dat was het laatste half jaar toch wel wat minder. Nu heb ik sinds oud en nieuw 3 nieuwe nummers geschreven. Voor andere artiesten.

Ik ben bezig met liedjes voor de nieuwe cd van http://www.atonce-music.nl en daarnaast met een tekst/melodie voor een bekende artiest van buiten de gospelscene. Ook wel een leuke en spannende uitdaging. Wie het is houd ik nog even geheim. Maar als het liedje wordt uitgekozen en opgenomen hoor je het wel… 😉 Ik ben in ieder geval erg blij met het liedje dat is ontstaan.

Suus en ik zouden het ook nog wel leuk vinden om samen liedjes te schrijven en in te zingen. Over liefde, relatie, gezin, geloof… Ook daarvoor komen de teksten opborrelen. Leuk om te merken. Ben zo blij dat ik er nog ben en samen met Suus en onze familie en vrienden van het leven kan genieten!

Comments
  • Mariet Fidder ( van de Belt gehuwd)
    12 januari 2013

    Kijk daar kikker je nu van op , dat delen over het leven ,het leven is jullie samen van HARTE gegund, zie de nieuwe liedjes met spanning tegemoet , over relaties , gezinnetje, vrienden,familie zoals je zegt, niets verdwijnt zo maar….

  • 12 januari 2013

    Het is zeker bijzonder dat je er nog bent!! Iemand had nog een plannetje met je!! Veel plezier met schrijven.

Geef een reactie