Is er herstel mogelijk na overspel?

post-135947-0-15410000-1340813476Waarom zijn mannen en vrouwen zo verschillend in hun gevoelsbeleving? Waarom geven jullie (sprekers in Basis) zulke overdreven adviezen om je huwelijk te beschermen? Is er herstel mogelijk na overspel in je relatie?

Martin probeert op deze vragen een eerlijk antwoord te geven vanuit het christelijk geloof. In de Basis, een eigentijdse kerk voor zoekers, is een bijzondere serie begonnen. Onder de titel #Durftevragen proberen voorganger Peter van der Weerd en spreker Martin Brand antwoord te geven op allerlei vragen van bezoekers.

Bekijk de toespraak 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • kiny jut-faas

  ik ben 38 jaar getouwd geweest en is mijn man overleden.. Ík mis hem nog elke dag maar het was niet altijd vo
  maakt..Er zijn in ieder huwelijk mooie en mindere tijden maar wij hebben altijd gevochten voor ons geluk.Maar wij kwamen er altijd weer uit wat niet altijd gemakkelijk was.Hij was toch de liefde van mijn leven.

  9 september 2015
 • Mariet

  Ik heb de eer mijn schoonzus en zwager te kennen, die na een gescheiden periode( vanwege overspel)toch het gevecht van redden van relatie zijn aangegaan, hulp hebben gezocht samen bij deskundigen en al weer jaren samen gelukkig zijn! Ik heb daar een diep respect voor,ga er maar aanstaan: het vertrouwen in elkaar terug winnen en wij natuurlijk op afstand als familie, het kunnen uiten van emoties als blijdschap,teleurstelling maar ook boosheid enz. naar elkaar.

  9 september 2015

Geef een reactie

You don't have permission to register