It’s the most wonderful time…

Voor mij is kerst elk jaar ook weer een prachtige kans om veel jonge mensen iets mee te geven over de geboorte van Jezus.  Al jaren trek ik met kerst en pasen langs verschillende middelbare scholen met een totaalprogramma. Ook schrijf en regisseer ik al een paar seizoenen de HQ-kerstvoorstelling. En als klap op de vuurpijl was ik samen met Henk Doest betrokken bij een creatieve kerstviering maken met studenten van de Gereformeerde HogeschoolHet is een drukke tijd geweest met alle voorbereidingen. Maar…

Nu is het klaar en gaan de vieringen het land door. Bij elkaar zullen in deze vieringen zo’n 8000 jongeren (en vergeet de docenten niet) op 12 scholen de boodschap meekregen van onvoorwaardelijke liefde. Over God die dichtbij wilde komen en ons door Jezus uitnodigt om Hem te leren kennen.  Ik hoop dat er ook dit jaar weer jonge mensen worden geraakt door dit eeuwenoude, maar oh zo levende, verhaal!

Ik zal zelf, met Jaap, te gast zijn in Groningen, Hardinxveld, Hardenberg en Emmeloord… Voel je vrij om mee te bidden voor de jongeren waarvoor we optreden.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Netty

    Jazeker, we bidden met je mee…wat een prachtige gelegenheid om Gods liefde bekend te maken onder zoveel jongeren en hun docenten.

    14 december 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register