logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Jaap werd ’s nachts wakker en bad… – Martin Brand
fade
8925
post-template-default,single,single-post,postid-8925,single-format-video,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Jaap werd ’s nachts wakker en bad…

“Tot morgen vriend, dan mogen we weer! Ik heb er zin in! Ik zie je om 09:00 uur in de kerk. Hier is het adres…” Het mailtje dat ik de avond voor mijn hartstilstand aan mijn goede vriend en pianist Jaap Kramer schreef was kort. Niemand kon vermoeden dat ik de volgende ochtend om 09:00 uur op de intensive care in coma zou liggen…

Maar Jaap werd wakker, rond de tijd dat mijn hart plotseling stopte. Hij had een nare droom gehad en besloot te bidden voor mij. Een bijzonder verhaal dat mij raakt. Vorige week vertelde Jaap zijn droom en zongen we samen. Het filmpje hiervan is door veel mensen bekeken op Facebook. Kijk het hier terug. 

 

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • Marion Broekhuis
    Beantwoorden 6 december 2016 at 08:16

    Fijn om te lezen dat onze Lieve Heer het gebed verhoord heeft.Wij en je gezin kunnen jou nog echt niet missen.

Geef een reactie

Follow us on Instagram