Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Jaap werd ’s nachts wakker en bad…

Jaap werd ’s nachts wakker en bad…

“Tot morgen vriend, dan mogen we weer! Ik heb er zin in! Ik zie je om 09:00 uur in de kerk. Hier is het adres…” Het mailtje dat ik de avond voor mijn hartstilstand aan mijn goede vriend en pianist Jaap Kramer schreef was kort. Niemand kon vermoeden dat ik de volgende ochtend om 09:00 uur op de intensive care in coma zou liggen…

Maar Jaap werd wakker, rond de tijd dat mijn hart plotseling stopte. Hij had een nare droom gehad en besloot te bidden voor mij. Een bijzonder verhaal dat mij raakt. Vorige week vertelde Jaap zijn droom en zongen we samen. Het filmpje hiervan is door veel mensen bekeken op Facebook. Kijk het hier terug. 

 

Comments
  • Marion Broekhuis
    6 december 2016

    Fijn om te lezen dat onze Lieve Heer het gebed verhoord heeft.Wij en je gezin kunnen jou nog echt niet missen.

Geef een reactie