Jezus ‘ontvolgen’ kan verleidelijk zijn

Volg je Mij?  Een toespraak en lied over ‘ontvolgen van Jezus’. Het is soms een heel verleidelijke optie. Maar wat is het alternatief van Jezus niet (langer) volgen

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Marianne

  Dank je wel, Martin, voor deze toespraak, die ik vanmiddag ‘toevallig’ heb beluisterd! Je Randstad-verhaal heeft me enorm en onverwacht heeft geholpen bij het nemen van een belangrijke beslissing! #Jezusvolgen

  25 november 2013
 • M

  Reacties genoeg hè !

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  25 november 2013
 • Marianne

  Wat bedoel je, M? Ik kom even niet mee met je reactie?

  25 november 2013
 • mooi je persoonlijk voorbeeld, met die sollicitatie. voorbeelden zeggen vaak meer dan teksten of uitleg. De herkenbaarheid van het “wegduwen” van Gods stem. Dat gebeurt iedereen wel, in allerlei situaties. En zo goed om daar weer op gewezen te worden.
  Hem volgen is veel meer dan goede daden doen. Dank je wel, en zegen.

  27 november 2013
 • Gonda

  Soms zit je ook even vast in jezelf, dan is het lastig God’s stem te horen en daar ook de tijd voor te nemen om te luisteren. Soms ontvolg je onbewust, niet perse door bewust een andere weg te kiezen, maar doordat satan je zo bespeeld dat je achteraf pas je puzzelstukjes kan leggen. Zegeningen wegleggen en even niet meer kunnen zien als zegeningen, toch ga je achteraf je fouten inzien en mag je altijd weer op je knieën. God is wel trouw, God’s liefde is wel onvoorwaardelijk en Hij zal Zich van je afkeren en je juist altijd blijven zoeken, Hij geeft niet op gelukkig!!

  4 december 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register