Jij hebt invloed!

Je hebt invloed! Grote invloed. Misschien spreek je niet dagelijks in  afgeladen stadions. Je bent geen lijsttrekker van een politieke partij. Misschien trek je geen volle zalen, ben je geen beroemdheid en wordt je social media kanaal niet door tienduizenden gevolgd. Toch heb je invloed. Grote invloed.

Er zijn mensen die jouw leven zien. Er zijn mensen die naar je opkijken. Je kinderen? Je collega’s? Buren? En die tientallen of misschien honderden mensen die jouw Facebook-tijdlijn volgen.  Wat deel je met hen? Wat laat je zien? Ben je je bewust van de invloed die je vandaag hebt?

Tuurlijk is het mogelijk om elke dag een foto van jezelf, je kinderen of huisdieren te posten. Natuurlijk kan je gezellige quotes, grappige filmpjes en win-acties delen. Niets mis mee. Een hoop online marketeers zijn je intens dankbaar voor het vergroten van hun bereik. 😉

Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om de mensen in jouw netwerk, zowel online als in het ‘echte leven’ te inspireren. Te helpen. Te beïnvloeden. In dienst van God te staan zelfs. Ben je je daar bewust van? Zet je deze invloed bewust in? Misschien nog niet. Goed moment om daar mee te gaan beginnen.

Ik was enorm onder de indruk van deze toespraak van Louie Giglio (klik hieronder). Het heeft me aangemoedigd om nog bewuster met ‘de verantwoordelijkheid van invloed’ om te gaan. Inspirerend en uitdagend. Ben benieuwd naar je reactie!

https://passioncitychurch.com/gathering/dont-waste-your-influence/

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register