Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Jozef de Musical een wonderlijk succes!

Jozef de Musical een wonderlijk succes!

Negen maanden was ik zo intens bezig met Jozef de Musical dat ik nog maar amper kan bevatten dat het klaar is nu. Dat er echt duizenden mensen zijn geweest vorige week, dat we die wonderlijke achtbaan echt samen hebben beleeft! Alle 8 voorstellingen tjokvol. Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo hard gewerkt heb aan een productie (en dat zegt wel wat eigenlijk) 😉 .

En ik was niet alleen daarin! Wát een enorme inzet van zoveel mensen. Dat uiteindelijk zoveel bezoekers diep geraakt zijn en met glanzende ogen de zaal verlieten maakt alles de moeite waard. We zijn met elkaar God zo dankbaar!

En stellen onszelf de vraag… Wat moeten we als kerk, de Basis, nu nog met kerst doen… Na deze ervaring.. Eerlijk gezegd hebben we al wel wat eerste ideeën. We leggen ze in de week. Eerst maar even bijkomen allemaal!

Op de site van de Jozef is het voorlopig nog nagenieten met prachtige foto’s. Binnenkort zullen we vast ook wat korte filmpjes en liedjes gaan plaatsen. Leuk om te merken dat er al groepen zijn die zich melden om Jozef zelf te gaan spelen. Want dat kan namelijk. We bieden een pakket aan met script, instrumentale tracks, oefentracks en eventueel ook wat hulp bij het instuderen. Dus wie weet breng jij Jozef volgend jaar bij jullie op de planken. En met planken weet deze timmerman wel raad. Dat bleek!

l3gEomByRIO2ruMFRJjZfA

Comments
  • Mariet
    16 januari 2018

    Een geweldige belevenis, een megaproductie zo fantastisch, belichting prachtig, wat eigenlijk niet, van top tot teen genoten en een mooie route naar Kerst,
    ook ontvangst en nadien was hartelijk! Dank jullie wel ,alle medewerkers van de musical Jozef!!

Geef een reactie