In de Basis in Apeldoorn ontstond in 2017 de grote droom om een professionele musical te laten schrijven en produceren om duizenden mensen te bereiken met het kerstverhaal op een eigentijdse manier. Ik kreeg de prachtige opdracht om dit te mogen doen. En het werd “Jozef… zijn droom, zijn reis, zijn gevecht”

Trailer van Jozef uit 2018


Samen met talloze anderen en natuurlijk mijn vaste team van schrijvers en muzikanten is keihard gewerkt. Het resultaat was dat ruim 21.000 mensen Jozef de musical kwamen zien in Apeldoorn. We namen ook een studio album op om de tracks met geweldige muzikanten vast te leggen voor de toekomst. En wat waren we onder de indruk van de reacties.

Voer zelf dit stuk uit!
Vanaf dit moment is het complete stuk Jozef de Musical, de tekst (script) en instrumentale tracks, beschikbaar voor kerken en groepen om te gebruiken voor hun eigen kerstproductie of kerkdienst. Eventueel met wat ingevlogen hulp van ons als regieteam. We leveren ook oefentracks aan voor het koor per stemgroep en voor de solisten.

Assen, Kampen, Scholentour…
In Assen zal dit jaar een teaser (van een half uur!) te zien zijn in de kerstnachtdiensten in de Kolk. En tijdens het grote evenement ‘kerst in oud Kampen’ zijn we ook te zien met de highlights. Met de ‘originele’ Jozef en Maria… 😉 Ook zal een scholentour het land doortrekken.

Het is helder dat Jozef nog lang niet klaar is… Volgend jaar in jouw kerk? Neem gerust contact op via martin@martinbrand.org

Geef een reactie

Ontdek muziek Martin Brand

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Agenda & Tour