Kerkentour ‘in Vuur en Vlam’ doet 7 plaatsen aan

Het werd al eerder bekend gemaakt. In samenwerking met ‘de Verre Naasten’ zal Martin Brand in mei en juni 7 plaatsen aandoen met een speciaal programma. De Verre Naasten is de landelijke organisatie voor Zending en Hulpverlening van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) en wil met deze speciale kerkentour
in kerken het verlangen verder aanwakkeren om het geloof te leven en te delen. Hiervoor is samen met Martin Brand, een uniek programma samengesteld; met liedjes, verhalen en verdieping. Uit de vele kerken die de tour wilden ontvangen zijn de volgende 7 plaatsen gekozen. Iedereen, ook buiten de GKv, is welkom tijdens de concerten. Zet de data in je agenda, het beloven bijzondere avonden te worden voor jong en oud. Gratis toegankelijk.

Vrijdag 2 mei: Bunschoten Spakenburg (Utrecht)
Vrijdag 9 mei: Hoogkerk (Groningen)
Zondag 11 mei: Rouveen (Overijssel)
Vrijdag 16 mei: Zwijndrecht (Zuid Holland)
Vrijdag 30 mei: Terneuzen (Zeeland)
Zondag 1 juni: Hardenberg (Overijssel)
Vrijdag 20 juni: Assen (Drenthe)

Het idee voor een samenwerking ontstond na een gezamenlijk programma in een kerk in Bunschoten. Hagar Prins, hoofd communicatie en fondsenwerving van De Verre Naasten: ““De liedjes en verhalen van Martin sluiten geweldig aan bij de boodschap die wij graag willen uitdragen; hoe kun je als christen je geloof leven en delen.” Martin, zelf verbonden aan zendingbeweging Operatie Mobilisatie, is erg enthousiast. ““Ik hoop dat deze avonden gaan werken als olie op het vuur. Dat mensen worden opgebouwd in hun geloof en dat we met elkaar trouw aan God zullen zijn tot Hij terugkomt. Het is heel zinvol om elkaar dat voor te blijven houden. Het helpt ons om prioriteiten te stellen. Ook vind ik het erg leuk om binnen de GKv veel nieuwe mensen te ontmoeten.””

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • inda

  Geweldig dat Axel is uitgekozen! Datum staat genoteerd.

  22 januari 2014
  • Beste Inda,

   Ik heb zojuist bericht gekregen dat het concert in Axel (Zeeland) naar Terneuzen (Zeeland) is verplaats en DV op vrijdag 30 mei zal zijn.

   23 januari 2014
   • linda

    Ook prima martin! Tot dan.
    Veel succes en zegen.

    23 januari 2014
 • Henk de Vries

  Prachtig, dat jullie dit doen en voor de mensen die in de buurt wonen van dit optreden, gaan, ze zijn bij ons in Damwoude geweest geweldig in één woord.

  Martin veel zegen.

  23 januari 2014
  • Dank je wel Henk! Wij kijken ook heel positief terug op het optreden in Damwoude!

   24 januari 2014
 • We hopen dat het een erg geslaagde tour is geweest en dat de mensen het erg naar hun zin hebben gehad! Gr, Sven.

  27 oktober 2016

Geef een reactie

You don't have permission to register