Koorproject Vier Maten Glimlach naar Veenendaal en Leeuwarden

Voor het eerst zal komend najaar ‚Vier Maten Glimlach’ naar Leeuwarden en Veenendaal komen. Vier Maten Glimlach is een theaterproductie met de mooiste Nederlandse theaterliedjes van toen en nu. Onder leiding van zanger Martin Brand en pianist Henk Doest komen professionals en een gelegenheidskoor bij elkaar om in een maand tijd toe te werken naar een sfeervol theaterconcert.

Op dit moment is de inschrijving geopend.
In dit concert komen liedjes voorbij van bijvoorbeeld Toon Hermans, Brigitte Kaandorp, Stef Bos, Herman van Veen, Frank Boeijen, Acda en de Munnik, Annie MG Schmidt, Jules de Corte en Boudewijn de Groot. Er zijn maar weinig koren waar dat repertoire gezongen wordt. De deelnemers worden bijgestaan door enthousiaste beroepsmuzikanten en vocalisten Martin Brand en Barbara Lok. Deelname aan project kost 45 euro. Op deze manier worden de onkosten (inhuur muzikanten, theaterzaal + techniek, repetities, promotie, repetitieruimte, afdracht auteursrechten etc) gedragen. Initiatiefnemers Martin Brand en Henk Doest organiseren dit op persoonlijke titel – en eigen risico.
Meer informatie en opgave op: www.viermatenglimlach.com

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register