Lang Geleden Heer

Ik ben bezig om mijn ‘oude liedjes’ (die voor veel van jullie nieuw zullen zijn) online te delen. Daarin is het nu de beurt aan ‘Lang Geleden Heer’

Lang Geleden Heer schreef ik in 2006 over (terug)verlangen naar God. Na een paar jaar christen zijn, begon de liefde wat te bekoelen en sloop ‘matheid’ mijn dagelijks geloofsleven in.

Misschien hoort het bij volwassen worden. Misschien moeten we ons gevoel niet te centraal stellen. Maar misschien is het ook zo dat God ons hart en liefde vandaag nog net zo verlangt en waard is als ‘in het begin’.

Zing je het mee? Lang Geleden Heer zong Martin met zijn toenmalige band in vele kerken en tijdens concerten. Herken je er iets in?

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jos schenzel

  Beste martin,
  Ik denk dat matheid eerder binnen sluipt als je dagelijks leven zo vol zit met andere dingen dan tijd en aandacht hebben voor god. Ik herken het bij mij zelf ook. Dit lied helpt mensen zeker om de weg terug te vinden.
  Wees wel voorzichtig met wat je online zet. Ik ben er bijna zeker van dat je geheckt bent. Ik ontvang nl veel spam wat ik alleen herken omdat het in het engels is geschreven. Zelfs je foto staat er bij.

  Groet,
  Jos

  1 juni 2018

Geef een reactie

You don't have permission to register