Lateesha wint talentenavond Leger des Heils

Martin Brand presenteerde de talentenavond van het Leger des Heils Noord. Samen met MisSion verzorgde hij ook een gastoptreden voor de aanwezige talenten en hun familie en vrienden. Een geslaagde avond waarin jongeren het podium betraden om een succeservaring te beleven.

Martin: “Het was prachtig om te zien hoe verrast sommige artiesten op applaus reageerden. Sommigen waren deze positieve bevestiging niet zo gewend. Dat ze allemaal een medaille kregen na afloop was een mooi moment.” Frank Wentink (van Wenink Events – dinershows) gaf als juryvoorzitter positief commentaar en zangeres Lateesha was de terechte winares van de avond. Zij zal naar de landelijke theatershow van het Leger des Heils gaan om op te treden in studio 21 in Hilversum.

Lateesha kreeg van Martin en Henk Doest een open uitnodiging om een gastoptreden te komen verzorgen tijdens een groot pinksterconcert in Friesland. Martin: “Lateesha zingt prachtig en speelt ook nog eens piano. We hopen dat ze door deze stimulans en bevestiging de moed krijgt om haar droom, leven als zangeres, na te jagen. Wij zien dat wel gebeuren met haar. Een belofte voor de toekomst. Het was ook mooi dat we met MisSion een Belofte van God mochten uitzingen over het publiek.”

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register