Liedje: Vaste Grond (ft. Jaap Kramer)

Het nieuwe album ‘Leef Vandaag’ maakt een hoop los. Wat vind jij ervan? De komende maanden zal ik ook online wat nummers van dit album met je delen! Te beginnen met ‘Vaste Grond’. Op dit duet met Jaap Kramer krijgen we veel reacties. De tekst schreef ik toen ik net thuis kwam uit het ziekenhuis. Weet nog dat ik een paar keer het schrijven moest onderbreken door duizelingen waardoor ik toen schrok en dacht dat ‘het weer mis ging’.

De tekst gaat over dealen met die onzekerheid. Misschien herken je er iets in. Niet alleen over gezondheid maken we ons zorgen toch? Over werk, geld, de kinderen, de wereld… Er is maar weinig dat we echt onder controle hebben. Toch is het mogelijk om met vrede in je hart te leven. Daaraan wil ik me steeds weer vasthouden. Vrede die komt van het vertrouwen op de woorden van Jezus.

Jaap Kramer schreef een mooie melodie samen met Wouter Nohlmans en mij. En dat producer Frank van Essen ook wel strijkersarrangementen voor Nick en Simon heeft geschreven en ingespeeld is ergens wel hoorbaar in dit duet. Wie weet kunnen die jongens uit Volendam het ooit ook zingen. Moet er nog wel een wondertje gebeuren.  Maar goed. Die zijn de wereld nog niet uit toch?

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Mirjam van der Linden

  dit liedje laat me inderdaad niet meer los sinds in het voor de eerste keer hoorde en in heb er ook al verschillende mensen mee mogen bemoedigen…

  En ik fluister zacht wat mij ook overkomt, U blijft dicht bij mij…U geeft vaste grond…❤️

  24 juni 2015
 • kiny jut-faas

  kiny zegt.
  Martin jou nieuwe cd heb ik al veel gedraaid en is erg mooi.Als ik naar de basis ga zondags van meppel naar apeldoorn en terug luister ik steeds weer naar LEEF VANDAAG .Met jou diensten raak je mij steeds weer geweldig.Ik heb hem gekregen als vriend.Ik wens jou en jou gezin een lang en gelukkig leven t.oe en GODS zegen

  24 juni 2015
 • Binnie Grietje Pompstra

  Hallo Martin Brand sinds korte tijd probeer wij je werk en levensweg enigszins te volgen via social media.Ook het verhaal: keep Martin on the Road.En je werk bij OM als ambassadeur. Bijzonder en dankbaar werk vast en zeker.Wel vragen wij ons af: hoe jij samen met je vrouw en kinderen financieel in onderhoud voorziet? Welke actie of inkomsten zijn er om jullie persoonlijk te steunen? Want de maandelijkse kosten zoals de verzekeringen, hypotheek of alleen maar de gemeentelijke leges liegen er niet om……Want het kan natuurlijk niet zo zijn….dat je jezelf inzet voor een ander maar er niemand naar jullie omziet….. Vandaar deze vraag en zorg van ons. Jappie en Binniedochers: Grietje AnneKlaske Cornelia

  Date: Wed, 24 Jun 2015 11:33:58 +0000 To: bgpompstra@hotmail.com

  26 juni 2015

Geef een reactie

You don't have permission to register