logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Liedje voor ‘gevoelsmensen of heidenen’… – Martin Brand
fade
4396
post-template-default,single,single-post,postid-4396,single-format-video,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Liedje voor ‘gevoelsmensen of heidenen’…

Martin Brand zong zijn gewaardeerde liedje ‘gevoelsmens’ tijdens een theaterconcert in Harderwijk. Met Henk Doest op piano. Geniet er van en deel gerust…

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

2 Comments
 • chrisferket
  Beantwoorden 16 juli 2014 at 10:10

  Ja Martin, wat een prachtig lied en zo herkenbaar. Ja je hebt me in tranen want ik zoek ook nog en dat is niet gemakkelijk!

 • Anouk Maatman
  Beantwoorden 17 juli 2014 at 17:29

  Hoi Martin

  ik ken het!! 2 jaar geleden overleed een kennis van ons aan kanker en was toen zo boos op God. Daardoor ik ging ik sporten en zo verwerkte ik het. Nu heb ik spijt en wil terug naar God, maar zou hij me nog willen?! Nu ga ik meer badmintonnen, maar hoe moet je het doen tussen; school, geloof en sport!
  Ik ben echt helemaal de weg kwijt! En bidden is ook al lastig! ik wil geloven! Maar hoe?

  Groeten,
  Anouk Maatman 13 jaar

Geef een reactie

Follow us on Instagram