Liedje voor ‘gevoelsmensen of heidenen’…

Martin Brand zong zijn gewaardeerde liedje ‘gevoelsmens’ tijdens een theaterconcert in Harderwijk. Met Henk Doest op piano. Geniet er van en deel gerust…

Martin
Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

2 comment(s)

Hoi Martin

ik ken het!! 2 jaar geleden overleed een kennis van ons aan kanker en was toen zo boos op God. Daardoor ik ging ik sporten en zo verwerkte ik het. Nu heb ik spijt en wil terug naar God, maar zou hij me nog willen?! Nu ga ik meer badmintonnen, maar hoe moet je het doen tussen; school, geloof en sport!
Ik ben echt helemaal de weg kwijt! En bidden is ook al lastig! ik wil geloven! Maar hoe?

Groeten,
Anouk Maatman 13 jaar

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: