Liedjes nieuwe album bijna af!

Deze weken is Martin, samen met zijn muzikale vrienden Jaap Kramer, Wouter Nohlmans en Henk Doest (en een beetje hulp van zijn zoon Noah – zie foto), druk bezig met de liedjes voor zijn nieuwe album ‘Vaste Grond’. Martin: “Ik hoop dat dit mijn mooiste album tot nu toe zal worden. De ervaringen van de afgelopen twee roerige jaren hebben een plek gekregen in een aantal liedjes. Ik hoop zo dat de inhoud mensen zal opbouwen en versterken. Dat we in elke situatie vaste grond voor onze voeten zullen vinden. Het wordt een hoopvol en positief album!”

Eind april gaan de 13 nieuwe nummers naar producer Frank van Essen die ze muzikaal rijk zal aankleden. Eind mei staan de studio opnames gepland en na de zomer verwachten we de release en geeft Martin met enkele grote concerten om het album te presenteren aan het publiek.

Binnenkort start de voorverkoop van het album op deze website.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Richard Bossenbroek

  Cool …we zijn benieuwd. Groet van uit H-veld T Calvijn

  11 april 2014
 • Mariet

  Ha Martin,
  Gezien je vorige albums zal het zeker bemoedigend en goed zijn,twijfel niet,het is waarschijnlijk hard werken,met de medewerking van Noah wordt de CD zeker goed.Nog veel succes met het proces.Je bent voorzien van profmuzikanten man,zie naar de presentatie uit.Drijfzand wat Vaste grond wordt of omgekeerd: in elke situatie is Het Leven belangrijk en een warme kring van geliefden om je heen!

  11 april 2014
 • Dit is echt iets om naar uit te kijken. Als de teksten en muziek zo sprekend zijn als jouw vorige dan wordt dit een feest. Telkens het wat moeilijker gaat kunnen we ons optrekken aan Uw /Jezus woorden. Ik bid dat de inspiratie er mag blijven. Goed gaan!
  Chris.

  13 april 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register