logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Live concert registratie – ‘De Wens Tour’ 2013 – Martin Brand
fade
3832
post-template-default,single,single-post,postid-3832,single-format-video,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Live concert registratie – ‘De Wens Tour’ 2013

Geniet hier van een concert van Martin Brand met MisSion Gospelchoir. En deel het gerust met de mensen om je heen! De Wens Tour trok in 2013-2014 door Nederland en duizenden mensen bezochten een van de 12 concerten. En nu is een van de avonden, in de Bethel gemeente (Drachten), via deze beelden mee te beleven. Geniet ervan!

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

2 Comments
  • Jannieka
    Beantwoorden 8 juni 2014 at 13:27

    EEN FEEST!!

  • chrisferket
    Beantwoorden 12 juni 2014 at 10:17

    Wow, wat een voorrecht om dit concert te kunnen beluisteren. Ontroerend maar zeker hoopgevend dat Die Here er altijd voor ons is!!!

Geef een reactie

Follow us on Instagram