Love, Love, Love… Bruiloftsdiensten

Regelmatig werkt Martin als zanger (en soms ook als spreker) mee aan trouwdiensten en dankdienst voor huwelijksjubilea. De afgelopen jaren schreef hij diverse liedjes over de liefde, relaties en huwelijk. De herkenbare en open manier van hierover zingen en vertellen blijkt heel goed geschikt voor trouwdiensten. Martin zingt bijna elke maand wel in een of meerdere trouwdiensten, meestal verzorgt hij samen met een pianist de hele muzikale omlijsting in overleg met het bruidspaar.

Martin: “Veel echtparen vinden het erg waardevol om samen in de kerk Gods zegen te vragen over hun huwelijk en ook in het openbaar hun geloof en vertrouwen in God te delen op deze bijzondere dag. Vaak staan familie en vrienden en andere gasten heel anders in het leven en dan is het goed om open en begrijpelijk iets van Gods liefde te delen. Muziek speelt daarin best een grote rol. Zodat niemand zich buitengesloten voelt en op ieder op zijn of haar gemak de dienst kan meebeleven. Een trouwdienst is zeker geen evangelisatiedienst, maar het is wel mooi dat bruidsparen hun familie en vrienden zo betrekken bij hun geloof in God. Daaraan werk ik graag mee. Ik houd ervan om helder en zonder al te prekerig te worden iets bij te dragen aan een inspiratievolle trouwdienst. Zelf word ik altijd vrolijk van bruiloften en het zet me zelf ook weer even stil bij mijn eigen huwelijk met Susanne.”

Martin werkt al jarenlang in de volle breedte van de Kerk. Dus hij past zich vrij makkelijk aan de wensen van bruidsparen aan. Uiteindelijk draait het deze om de Liefde en Trouw.Hebben jij en je partner trouwplannen? Of vieren jullie een dankdienst na zoveel jaren huwelijk? Zou je Martin willen uitnodigen als zanger deze dag? Neem gerust contact op. KLIK HIER

Post tags:

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register